10 Kilo lettere på 6 uger – komplet program!

At aldring er uundgåelig, men den hastighed, hvormed den foregår, er noget, du kan påvirke. Den gode nyhed er, at med de rigtige vaner for at nå din idealvægt, og både til at se yngre ud og føle dig yngre.

20 pounds yngre, er en bog skrevet af hälsoexperten Michele Promaulayko. I sin bog beskriver hun en række dokumenterede strategier for, hvordan du kan tabe 10 pounds i 6 uger.

Ved at spise bevidst, at vælge sund mad, der gør dig yngre, reducere stress, stoppe känsloätandet og øvelse, så du styrke de muskler, der forbrænder kalorier døgnet rundt, og du får en stærk krop og roligt sind, du ønsker.

Disse ændringer vil også gøre dig til at slippe af med den farlige abdominal fedt, sove bedre, og få højere selvværd, bedre kropsholdning og mere energi i dit sexliv. Lad os komme i gang!

Nøgle # 1: Mindful eating – spise og mindre stress

mindfulness

Mindful eating, spise ordenligt, og meditation kan være effektivt redskab, hvis du ønsker at tabe sig og slippe af med stress og känsloätande.

Mange mennesker, kaste væk fødevarer, uden at give det en tanke. Mindfulness tog din hjerne. Efter 6 ugers mindfulness deltagerne rapporterede følgende ændringer, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Komplementære Terapier i Medicin:

Klik her for at komme til din træning

Tast 2: Gå ned i vægt ved at have retningslinjer

ThinkstockPhotos-476005406

Folk ofte ikke med deres vægttab, at de opsætter regler, som det er umuligt at følge: "Absolut ingen slik. Måske et æg eller en frugt til morgenmad. Kylling uden skind og dampede grøntsager til frokost."

Klik her for at se dine matmanual

Tast 3: Træn dig slank og stærk

Uppvärmningen är viktig – skippa inte den!

På kun 6 uger kan du se en stærkere yngre selv i spejlet med faste, tonet muskler.

Til styrketræning med vægte har en foryngende effekt. For hver ekstra pund af muscle øger antallet af kalorier du forbrænder, selv når du hviler. Dette funktionelle øvelse gør ikke kun, at du styre hverdagen, det forhindrer også, muskel svækkelse, så-kaldet sarkopeni. Efter din 30-års fødselsdag begynder dine muskler at forsvinde med omkring 2,5 kg per årti, og det beløb fordoblet efter overgangsalderen.

Klik her for at se din komplette træningsprogram!

Skriv et svar