10 Sommer aktiviteter at gøre med din date

Vi er dating for lidt i vores aflange, de nordiske land. Men i løbet af sommeren sker der noget – vores falmet vinterkroppar bragt til live-og pludselig sprøjt og hoppe, vi er af den glæde og gejst for livet.

At dating skal være afslappet, tilbagelænet og ikke mindst sjov! Og det behøver ikke at være særlig kompliceret. Her er 10 tips til at du endelig taget mod til dig og spurgte, ud af den person, i dine drømme (eller bare en person, du mener, er en god leder).

Læs også: Dating-efter skilsmissen – så kan du

1. Lej en vespa

Garanteret romantik! Lej en vespa for et par timer, pak en picnic kurv og give dig ud for at udforske. Meget pænere end at tage bussen overalt.

2. Skrig jer hæs i en forlystelsespark

Bange for højder, anyone? Perfekt mulighed for at holde din hånd. Naturligvis inkluderet bomuld slik, og forskellige lotteri spil!

3. Picnic med oanat indhold

Picnic altid virker, men kan blive en smule kedeligt i det lange løb. Hvorfor ikke prøve noget nyt indhold? Hvad det er, du kommer til at beslutte, måske noget, der symboliserer, hvem du er som person, eller et bestemt tema (nogen sagde, italiensk?).

4. Leje en tandem cykel

Motion, tan, og fællesskabet. At leje en tandem cykel kræver også, at du samarbejder, som for dem af jer tættere på hinanden.

5. Se, open-air biograf

Tjek, hvad der gælder i netop din by. Tage med et tæppe at sidde på, noget at spise eller drikke, og sidde ned i parken. Helt vidunderligt!

Læs også: Her er de ting, du bør undgå på den første date…

6. Fangerne på fortet

I mange byer er der forskellige aktiviteter, som er velegnet til polterabend – og endnu til dato! Fangerne på fortet, der er mange variationer af og til en, der kan lide at være aktiv og konkurrere, det er en perfekt måde at komme til at kende nogen.

7. Konkurrence!!

Måske ikke for en, der er en dårlig taber, men for alle andre, en konkurrence, en god måde at se på hinandens sider. Tennis? En kort spil? Der dumper lige ved aftenens match? Gøre op, hvad der taber skal gøre, inden den løb!

8. Besøg et museum

Hånden på hjertet – når du har besøgt et museum sidste? I Sverige har vi masser af museer, og der er noget for enhver smag. Benyt lejligheden til at besøge et museum, som er egnet for dig eller lære dig noget nyt!

Læs også: Hvorfor kysser vi hinanden og føle sig godt om det

9. Snog

Pick ud et hyggeligt sted, spredt ud som et tæppe, og gør ud i et par timer. Er der noget hyggeligere?

10. Lave mad eller forberede drinks sammen

Mad har altid været noget, vi mennesker har skabt bands. Prøv en ny skål (selvfølgelig på grillen!) eller købe hjem sjovt drinkingredienser og test dig op. Når vi kommer til at være kreative med hinanden vi er normalt afslappet og føler sig godt sammen.

Skriv et svar