5:2-Tip: Juice faste under din hurtige dage!

Juicebarerna popper op her og i byer, og saftpresser blev årets julegave sidste år. Juicetrenden er ikke kun meget god og nyttig, men også ser ud til at være kommet for at blive.

En friskpresset juice er en fantastisk snack eller et supplement til middag. Dem af jer der følger 5:2 diæt kan få dig i dine ernæringsmæssige behov-kun med juice til dit hurtige dage.

Lad din fantasi løbe vild,

Når du har testet nogle af juicerna du kan selvfølgelig også sammensætte din egen brønd. Kun din egen kreativitet sætter grænser for, hvad smag kombinationer, der kan testes. Men en god foranstaltning er normalt at holde sig til tre eller fire ingredienser per juice. Og glem ikke proteiner. Mindst frokost – og middagsjuicen vil være glade for at inddrage avocado, nødder eller frø af enhver art.

Komme i gang!

For at komme i gang med juice-presser, du har brug for en saftpresser. Endnu en mixer eller blender er god til at have tykke og trævlet grøntsager og frugt, avocado, banan og mango. Bær, du kan også vælge at blande i stedet for at køre i centrifugen, hvis du ønsker at bruge hele bær og få en lidt tykkere konsistens. Drikke saft, når det er meget frisk, så er der alle de næringsstoffer, der forbliver i juice.

Begynder at presse den allerede – prøv en af vores MåBra-juice:

146725681

Morgenmad-juice

Omkring 120 kcal

 

1 appelsin

1 kop jordbær

1 gulerod

1 lille stykke ingefær

Kører alt i saftcentrifugen og servér straks!

Flere fantastiske juice opskrifter til test, du vil finde her:

AF: Linnea Bjärle

BILLEDE: Thinkstock

Skriv et svar