7 Årsager til at du er altid dårlig

Det føles som du altid skal tisse? Den amerikanske urolog Betsy Greenleaf har udarbejdet en liste over de 7 mest almindelige årsager til, at det haster med følelsen af hele tiden at skulle til at køre til toilet.

Her er 7 grunde til hvorfor du er altid dårligt:

1. Din idé om "altid" er ikke sandt Vi tisser i gennemsnit omkring 8 gange om dagen og 1 gang i nat. Afhængigt af, hvor meget væske vi drikker, dette kan så variere individuelt. Måske du oplever, at du tisser mere end normalt, men du behøver faktisk ikke gøre det? Prøv at finde dit toilet for at få en ordentlig styr.

2. Du har en lille blære Ligesom vi kan være både lang og kort i statur, størrelsen af vores blære variere. De fleste mennesker er i stand til at holde ca 4.7 ml væske, så er vi nødt til at tisse. Har du en mindre slag, gå, selvfølgelig, på toilettet oftere.

3. Drikker du for lidt vand Det lyder måske mærkeligt, men når du drikker for lidt vil blive mere koncentreret urin og irritere din blære. Det betyder, at følelsen af kissnödighet blive stærkere, og du vil køre oftere på toilet. Fortyndet urin er dog lettere at holde længere.

4. Du har en infektion, eller nyresten Både en urinvejsinfektion, og den lille kristallformationer kendt som nyresten kan irritere blæren ordentligt. De klassiske tegn på infektion er en påtrængende følelse af behov for at urinere, på samme tid som det gør ondt. Nyresten er ofte forbundet med smerter i ryg eller sider.

5. Dine muskler er förslappade Jo stærkere din bækkenbunden er, jo nemmere er det at holde urinen. Du kan sagtens træne dine muskler med bækkenbunden øvelser for at undgå, at konstante besøg på toilettet. Dette er især vigtigt for kvinder efter graviditet og fødsel.

6. Din blære er overaktiv Hvis du tisser oftere end hver to timer, tæller med i din blære er overaktiv. Det er en betingelse, at mange kvinder lider af, når de bliver ældre. En underliggende årsag kan være tilbage problem, der fører til ryghvirvler tryk på nerver, der gør blæren føler sig fuld. Nogle medikamenter også give en højere urin output, for eksempel, medicin for højt blodtryk og humør-indstilling tabletter.

7. Du har været berørt af diabetes True ingen af ovenstående gælder for dig, chancer er du har været ramt af diabetes. Hvis dit blodsukker er for højt, nyrer ikke fungerer, som påvirker din urin. Det sukker, der trækker mere vand ud af dig og generere så flere kys. Problemet er ikke blæren, men den mængde urin, du producerer.

Denne artikel blev første gang offentliggjort i alles.se mere fra samme sted:

Læs også: Hvorfor du bør ALDRIG holde dig, når du er i bad!

Læs også: det afslører den farve af dine kys af din sundhed

Læs også: 5 ting, der sker, når du skifter trusser hver dag

Skriv et svar