Chokolade kage uden mælkeprodukter, gluten og sukker

Her kommer en ny opskrift på en lækker chokolade kage til bage i weekenden. Helt uden mælkeprodukter, gluten og raffineret sukker. Sødet med dadler. Serveres med flødeskum kokosgrädde med vanille pulver. Jo længere det får lov at stå i køleskabet inden servering, jo bedre!

Chokolade kage uden mælkeprodukter, gluten og sukker 3 æg 1/2 kop koldpresset kokosolie 2 kopper mandelmel 1 dl kokosmel 5 spsk kakao 10 friske datoer 1 tsk vanille pulver 1 tsk bagepulver En knivspids himalayasalt Et stykke af hakket mørk chokolade

kladdkaka paleo glutenfritt

Skal du gøre følgende: – Forvarm ovnen til 175° C. Klemme et stykke bagepapir i en form med aftagelig kant. Kør alle ingredienserne i en foodprocessor, jeg begyndte at blande de udstenede dadler, kokosflingorna og de tørre ingredienser. – Smelt kokosfettet og hæld i marberedare sammen med æggene. Bland til en jævn dej. og rør sent på den hakkede chokolade. – Bages i ca 1o minutter. Når det er afkølet, sæt i køleskabet et stykke tid før servering. – Støv over med kakao pulver og servér med friske hindbær.

Jeg brugte min Blendtec med twistkanna, men en standard food processor virker lige så godt! Har du ikke en foodprocessor, kan du hugge de datoer, der er meget fint, eller blandes sammen med kokosflingorna med en stavblender.

kladdkaka paleoblendtec kladdkaka paleo

Skriv et svar