Coworking i stedet for home office

Jeg har prøvet at arbejde fra hjem før, men det er, desværre, ikke direkte produktive. Du kigger ned på den voksende tvättberget, odiskade kørsel, dammtussarna i hjørner og til sofaen. Sofaen, hvor det er værd at tilføje nogle timer og check ud Netflix. Indenrigsministeriet og er derfor ikke noget, der virker for mig.

Så, i september, da det var tid til at begynde at arbejde igen efter barsel, blev det coworking på Elitkontoret i Borås i stedet for et hjem kontor med udsigt over den huslige gøremål. (Nu er der i og masse er perfekt sofaer til at tjekke Netflix her også).

elitkontoret borås coworkingelitkontoret borås coworking

Dette er coworking Kender du det begreb? Folk normalt arbejde på sig selv og have kontor i hjemmet, eller sidder i de enkelte lokaler uden for fællesskabet aktier i stedet for fælles arbejdsområder i et miljø, der er konstrueret til arbejde. En perfekt måde at omgive sig selv med positive mennesker og får energi, kreativitet og inspiration uden at skulle gøre en indsats.

Gå til en arbejdsplads, hvor du kan fokusere på dit job at komme hjem og tilbringe tid med familie / hunden / gym i stedet for computeren.

elitkontoret borås coworking elitkontoret borås coworking elitkontoret borås coworking

Du kan sidde derhjemme og arbejde, arbejde og drikke kaffe med os i stedet : )

Skriv et svar