Derfor forbrænde mest fedt med interval træning

For at undersøge, hvad der sker i musklen celler lade forskere på Karolinska instituttet mandlige atleter cyklus er så intens som muligt på 30 sekunder. Så de var nødt til at hvile i fire minutter, før det var tid igen. Og så holdt det på, i op til seks gange.

Forskerne derefter tog prøver, og det viste sig, at kortvarig træning nedbryder kalciumkanalerna i muskelcellerne.

– Fører det til en langsigtet ændring i kalciumhantering i cellerne, og det er et fremragende signal, for eksempel, dannelsen af mitokondrier, " siger Håkan Her, en af forskerne bag undersøgelsen, der er offentliggjort i Proceedings of the National Academy of Sciences.

Men begrebet "intensiv" er relativ. For helt utrænede personer kan være en rask gåtur være intensiv træning, og den anden havde brug for en hård kører session. Hvad bestemmer, hvor stor en procentdel af fedt, som anvendes som brændstof er, blandt andre ting, hvor høj din puls bliver af indsatsen.

Ved at træne din udholdenhed sænker du puls og øger stofskiftet af fedt. Nøglen til højere fedt tab, er derfor at få en bedre tilstand. En effektiv måde at opnå det på kort tid er at løbe interval træning.

Læs mere: brug mindre tid i gymnastiksalen, med lige så gode resultater!

Hver gang du "maxar" (selv om det er i løbet af meget kort tid) vil forbedre din hjertefunktionen. Allerede efter få gange vil du bemærke, at du kan arbejde ud "som sædvanlig" med en lavere puls end hvad du havde før, hvilket betyder, at fedtforbrænding stiger.

Konklusionen er enkel: i stedet for bare at løbe lang, lav intensitet træning i håb om at brænde en masse kalorier, så du får en bedre effekt på vægttab, hvis du suppleant, kort -, hjerte-dunkende træning.

Mitokondrier, der producerer energi, og så jo tidligere du ved, at de ændringer, der stimulerer dannelsen af nye mitokondrier, øge muskel udholdenhed.

Læs mere: Så du øger forbrændingen uden at udøve

Grunden til, at kalciumkanalerna blev brudt ned i forsøget var, at mængden af frie radikaler øges, hvilket kan forklare, hvorfor indtagelse af antioxidanter kan nedsætte effekten af udholdenhedstræning.

For mange er dette par minutter af høj intensitet interval træning så effektiv som regelmæssig udholdenhedstræning. Tilstanden bedres lige så meget, noget, der har undret videnskaben.

Test 5:2-klubbens ekspert Ola Lauritzsons træning:

En supereffektivövning, at det kun tager 4 minutter, og at Ola selv plejer at bruge er kaldet hiit-intervaller, og gøres lettest på et løbebånd.

Forår i 20 sekunder så hurtigt som du kan i den stejle skråning. Hvile i 10 sekunder ved at hoppe på den side af båndet, og hop derefter i yderligere 20 sekunder styrter. Gentag, indtil du nå toppen af 4 minutter.

Du vil være garanteret at være syg, kan du prøve det selv!

BILLEDE: Thinkstock

LÆS MERE:

Få slank og sund med fast – gå med 5:2 klub!

52 klubbenBlive slankere og sundere med succémetoden 5:2. Med MåBra populære vikttjänst 5:2-klubben får du alle de værktøjer, du behøver for at lykkes med din faste, lige nu, fra sek 79 en måned! Læs mere: Få slank og sund med fast – gå med 5:2 klub!

Stor guide: Så du øger fedtforbrænding!

ovningarDu er velkommen, her har vi samlet alle de enkle tips, der skruer op for din förbränningstakt. Klik her for at tage en del af de 20 effektive tricks! Læs mere: Så øger du fedtforbrændingen

Få en sundere krop med grøn m

Vegetarisk kost är bra för blodtrycket.

Tid til at springe kød? En vegetarisk kost kan have lige så god effekt på blodtryk, at hvis du mister fem kilo på i vægt, ifølge en ny undersøgelse. Læs mere: Få en sundere krop med grøn mad

Ny undersøgelse: det Fedt, der hjælper kroppen til at tabe sig

Alla fetter har samma kaloriinnehåll – men olika inverkan på din ämnesomsättning.Hvilke typer af fedt, du spiser, spiller en stor rolle i dit stofskifte, ifølge ny, svensk forskning. Hvordan at vælge den rigtige fedt! Læs mere: det Fedt, der hjælper kroppen til at tabe sig

Skriv et svar