Din krop er deprimeret? Her er 6 tegn!

Har du tilbagevendende fælles smerter, maveproblemer eller smerter i ryggen? Så kan det være din krop, der signalerer en kommende depression, skriver den amerikanske medicinsajten webmd.com.

Smerter eller fysiske problemer, og er ofte forbundet med sorg og depression, fordi kroniske smerter, tager på både den mentale og fysiske kræfter. Men forholdet kan også være det modsatte, skriver den samme kilde. Disse fysiske lidelser kan ses som et tegn på, at en depression er nært forestående:

1. Smerter i led og muskler At leve med kroniske smerter, øger risikoen for depression, depressiv tilstand, kan i sig selv føre til smerte. Dette er fordi, depression og smerter aktivere de samme neurotransmittere i hjernen. En forklaring på, hvorfor deprimerede mennesker, der er tre gange så stor risiko for at udvikle kroniske smertetilstande.

Fordyb dig: Forskere: arbejde ud depp og udbrændthed!

2. Mave problemer Fordøjelsessystemet og hjernen er tæt forbundet med hinanden. Det bliver især tydeligt, når vi bliver kvalme eller få ondt i maven på grund af stress eller angst. Men selv en depression kan vise sig i magtrakterna, hvor symptomer, såsom kvalme, forstoppelse eller løs afføring er fælles, skriver webmd.com.

3. Rygsmerter Ifølge en amerikansk undersøgelse, deprimerede mennesker er fire gange så tilbøjelige til at have problemer med det smertefulde spændinger i nakken og ryggen end raske mennesker.

Fordyb dig: MåBra special: Få hjärnkoll på smertelindring!

4. Hovedpine Mennesker med migræne køre fem gange så tilbøjelige til at udvikle depression, sammenlignet med dem, der ikke er plaget af hovedpine.

5. Ekstrem træthed Forsvinder ikke, at du er træt, til trods for resten? Hvornår kan udmattelse være et tegn på depression. Ifølge en amerikansk undersøgelse har opbrugt folk tre gange så tilbøjelige til at være deprimerede, sammenlignet med dem, der føler sig udhvilede.

Fordyb dig: Stor sömnguide: det er Derfor, vi er så trætte!

6. Ændring i appetit Mens nogle mennesker mister trangen til at spise, når de bliver deprimeret, andre, kan lide af en umættelig lyst til at spise. Du vil opdage, at din hungerskänslor og trangen til at spise ændre sig væsentligt i begge retninger, bør du være ekstra opmærksom på, hvordan du føler generelt, at gå ind på hjemmesiden.

AF: Jennie Sandberg BILLEDE: Thinkstock

Skriv et svar