Ferie ideer: børnevenlig forlystelsespark med korte køer!

Tak for alle de børne-venligt ferie ideer!

Vi startede ferien til at gå med tog fra Båstad til Bakken i Danmark, med færgen mellem Hesingborg/Helsingør. Sjov tur for ungerne og en perfekt forlystelsespark for de lidt mindre. Vores barnskara var 7 børn var i alderen mellem 2 og 12 år, og der var et godt udvalg til alle de aldre. Og ikke på alle de lange køer, som har en tendens til at være de værste med, for eksempel, forlystelsesparken Liseberg og Gröna Lund.

barnsemester Bakkenbarnsemester BakkenHestevogn mellem stationen og park.

barnsemester Bakkenbarnsemester Bakken7 timer på Bakken er i færd med på denne lille vagnvägrande klump…

Din liste af ferie ideer: (Udfyld venligst, i kommentarerne, jeg vil tilføje til listen)

– Nimis, Naturreservatet Kullaberg – Ven. Lej en cykel og cykler øen rundt, båd fra Landskrona. – Skara sommarland – Göteborg skærgård – Isaberg. Fna muligheder for udendørs aktiviteter, dejlige gåture og picnics. – Nordens Ark. Dejlig park med mange fine dyr, midt i Bohuslän. – Öströö sheep farm, uden for Varberg Österlen med Tosselilla, Glimmingehus, Ystad strande og Malmø festival (August). – Tivoli og Lalandia i Danmark – Borås zoo – Visingsö – Cykle langs Götakanal. Der er flere hyggelige steder langs søen Vättern, som Hjo. – Ales stenar og Kåseberga – Guldjakten på Karlsborg fæstningen. – Varberg fæstning, barnvandring i "teater-model". Vimmerby Astrid Lindgrens verden, og hendes barndomshjem Näs. – Children ‘ s castle, Kalmar slot, med prinser og prinsesser, riddere og gøglere. Lærerigt, spændende og sjovt både for børn som for voksne. – Barnens gård i Karlskrona, kombinere med naval museum inde i byen. – Dyr Sommerland, Nimtofte (lige uden for Grenå), Danmark – Kattegattcentret i Grenå, Danmark – Söderåsen og Stens hoved, nationale Parker, Skåne

Efter weekenden stoppede i Zion og Sid venstre i Skåne, og jeg og Otis gik på at Espevik uden for Varberg, doven til os et par dage:

barnsemester espevikbarnsemester espevik

Skriv et svar