Hvorfor kokos er en total blast

Kokos forbedrer immunsystemet I kokosfettet er laurinsyre syre. Laurinsyran kan i vores krop omdanner til monolaurin. Både laurinsyran og monolaurinet er antibakterielle, de hjælper med at bekæmpe skadelige bakterier. Laurinsyre syre er også fundet i modermælk. Det hjælper med til at beskytte barnet mod infektioner. Ved at spise kokos, kan du komme tilbage til den beskyttelse, de havde som børn.

Kokos gør dig fuld og øger stofskiftet Undersøgelser udført på både dyr og mennesker tyder på, at fedt i kokosolie øge stofskiftet og gør os tilfredse. Hvis du spiser en morgenmad med en rigelig mængde af disse fedtstoffer du spiser spontant ud til frokost, og gør ud med mere energi. Mange tror, at et større forbrug af kokosprodukter ville være i stand til at mindske risikoen for fedme.

TIP! Rist kokos. Man behøver naturligvis ikke maskinen under, går lige så godt med färdigriven. Som økologisk, ICA har en god.

20120313-052636.jpg

Hvis du vælger kokosnötterna direkte fra træerne er kød blød, næsten geléagtige. Du vil have adgang til den hårde kokos, du er nødt til at se på hældningen. Hvis der er vand tilbage i nødder er det okay at spise. Bare ryste på det.

Skriv et svar