Laks med rodfrugter og dillaioli

Dette for at få børnene mere grøntsager gå sådan. De er simpelthen ikke grönsaksfantaster. Og derefter, jeg har virkelig prøvet i alle disse år, og på alle mulige måder. I tillæg til tvang. Men dette gik hjem med Sid. Så meget taknemmeligt! 4-årig kunne lide tilsyneladende "eftersmag"… oh Well.

Kid-friendly laks med rodfrugter (4 port) 4 laksefileter 2 gulerødder 1 stor pastinak 1 majroe 1 gult løg 2 fed hvidløg 1/2 squash 1 citron 2 spsk tomatpuré Vand Smør Urt salt Salt+peber

Gør du: skær kartofler og gulerødder er relativt små. Yngel klyftad gule løg, snittede hvidløg i smør og tomatpuré. I med rodfrugter og vand så de er dækket. Lad det simre på lav varme, indtil den rodfrugter er bare blød. Omkring 15-20 min. Smag til med 1 citronsaft, krydderurter, salt, salt og peber. Skær laks i tern og skær zucchinin og tilsættes panden og lad det simre, indtil laksen er færdig. Det tager kun et par minutter.

Dillaioli 1 æg 1,5-2 dl neutral olie 1 lille fed hvidløg 1 strejf af citron Dild Salt+peber

Gøre det her: Stavmixa æg med olie. Det bliver for løs, hæld mere olie. Sæson med en masse frisk dild, citron, salt og peber.

Skriv et svar