Lækker opskrift med den nye hälsopastan!

Pasta er en favorit af mange – lækker, hurtig, lättlagat og nem at variere i det uendelige. Men den hvide durumvetepastan har været en ubrugelig stempel som vi bliver mere bevidste om vigtigheden af at spise GI-smart mad og undgå hurtige kulhydrater.

I den seneste tid, men det er kommet en række nærende pasta i detailhandelen, med en lavere GI, højere kostfibre og protein indhold og sunde ingredienser. Her er 4 lækre og sunde opskrifter, der er baseret på nye former for hälsopasta!

Sojabönpasta med squash, hvidløg og citron

bonpasta-gronsaker-vegetarisk-pastaLæs opskriften her

Black bean pasta med kylling og broccolisås

kycklingpastaLæs opskriften her

Squash, gulerod og hvid fiberpasta med salsicciasås

fiberpastaLæs opskriften her

Havrepasta med skinke, æg, ærter og feta

havrepastaLæs opskriften her

LÆS MERE:

Test dig selv: Hvad kolhydratstyp er du?

Kolhydrater kan vara ett gissel för vikten. I alla fall om du är en ' jägare"..."='

Hvor meget kulhydrat kan modstå dig? Gøre vores mini-test for at se, om du er "jægere" eller "landmænd"! Test dig selv: Hvad kolhydratstyp er du?

Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

vikttjanster

Læs mere: Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

Undgå falukorvsfällan: 5 tips til sunde middage!

Ta dig ur falukorvsfällan!Klokken nærmer sig 17, og middagsinspirationen er lig nul. Så bliver det let noget snabblagat og ubrugelig på bordet. Her er de tips, der giver vardagsmiddagen en hälsomakeover! Læs mere: Spring falukorvsfällan – 5 tips til sunde middage!

Stor guide: Så du øger fedtforbrænding!

ovningar

Du er velkommen, her har vi samlet alle de enkle tips, der skruer op for din förbränningstakt. Klik her for at tage en del af de 20 effektive tricks!

Mad, der gør dig tabe sig uden sult!

Gör smart matval och bli mätt på färre kalorier!

Det er muligt at reducere vægten uden at blive sultne. Gennem smart valg af fødevarer, du kan holde dig fyldigere længere og slippe af med trangen. MåBra er viktcoach Marie Tegnér vil hjælpe dig med at vælge den rigtige. Læs mere: Mad, der får dig til at tabe uden sult

Skriv et svar