Mejerifri LCHF

Jeg ofte køre mejerifri LCHF. Eller fruktfri Paleo. Min mave er blevet en helt anden mave uden korn og sukker, og den vil være endnu bedre, uden mælkeprodukter. Det vil selvfølgelig være en lille smule mere kompliceret, men jeg kan godt lide at udfordre mig selv med at gøre tingene en lille smule.

Hvis du er på udkig efter vægttab, er mejerifritt også en god mulighed. Du får en masse kulhydrater (laktose) mejeriprodukter. Og du tager et strejf af fløde i den kaffe, det let bliver mere og mere creme. Og flere og flere kopper kaffe. Så det vil være for mig i alle tilfælde.

Og jeg kan ikke holde mig selv til at spise en smule af noget. Ligesom med sukker. Jeg havde en pose slik, jeg spiste det hele. Direkte.

Mange mennesker skriver og er nysgerrig mejerifri LCHF. Hvad kan du spise? hvad skal du handle?

Så her følger en liste over gode ting at have i hjemmet:

Æg (i tons) Avocado Broccoli Blomkål Kokosgrädde (helst Santa Maria i tetra pak, de er uden tilsætningsstoffer) Makrel i tomat sauce Kokosmjöl Kokos olie Mandelsmör Macadamia nødder Fisk, fjerkræ, kød Aioli Mayonnaise Knuste tomater Olivenolie Kokosnødder Spinat Gräsbetat kød

Har du flere tips om gode ingredienser, eller fødevarer, er du velkommen til at skrive dem i kommentarerne så tilføjer jeg dem til listen!

Og holde øje med, om aftenen, en mejerifri receptlista.

 

Skriv et svar