Omdirigeret: “Hvorfor har jeg modtaget en dårligere balance?”

SPØRGSMÅL:

Min balance er blevet værre. Jeg kan ikke bære at gå ned ad trappen og tør ikke gå hurtigt i de nedkørsler. Ved at gå over en etage, kan jeg pludselig mister balancen, hvis nogen ændrer form eller farve.

For eksempel, hvis jeg træder på pen på gulvet mister jeg alt balance og tror, at jeg vil falde over. I andre sportsgrene, jeg tør dog ikke køre i længere tid, og er sunde og raske, jeg har gennemgået x-stråler af hjernen og tilbage, og har også tjekket hørelse og syn.

Ingen fejl, hvor. Alle blodtal er fint. Hvad kan jeg gøre?

Eva, 55

SVAR:

Balancen er lidt af et forgængeligt produkt – skal samt trænings-og at blive holdt i gang gennem>>Læs hele svaret her.

Ønsker du at stille et spørgsmål til lægen? Du kan gøre dette!

LÆS MERE:

10 måder til at sænke dit blodtryk på en naturlig måde

Du kan sänka ditt blodtryck på egen hand. Här är bästa metoderna!Tage sig af dit hjerte og leve et sundere liv! Her er 10 smarte og naturlige måder til at sænke blodtrykket og forebygge hjertesygdomme. Læs mere: 10 måder til at sænke dit blodtryk på en naturlig måde

Så kan du meditere væk din migræne

Meditation är ett effektivt hjälpmedel mot migrän, enligt en ny amerikansk studie.

Er du en af de cirka 1,2 millioner svenskere, der jævnligt lider af migræne? Så kan meditation være noget for dig. Læs mere: Så gør du mediterer væk din migræne

Er yoga og pilates "rigtige" træning?

MåBra:s träningsexpert Katarina Woxnerud listar fördelarna med lugna träningsformer.Hvad er effekten af at give ro former for motion som yoga og pilates? undre en læserne. MåBra ‘ s personlig træner Katarina Woxnerud har, som sædvanlig, svaret! Læs mere: Er yoga og pilates "ritkig" uddannelse

Skriv et svar