Raw brownies med chokolade & kaffekräm

Helgfikat er gemt! Dette er en af mine favorit opskrifter, når det kommer til dessert. Glutenfri og uden raffineret sukker. Rå også, så skal du blot blande og tjene.

Det vil være overstået (er aldrig sket i vores familie) er det bare at skære i små stykker og lagt i fryseren.

Ha ‘ en dejlig fredag!

Brownie med chokolade & kaffekräm Bunden 4 kopper mandler 10 datoer 1 spsk kokosolie 1 knivspids vanille pulver 1 knivspids himalayasalt

Retninger: Kernen ud af de datoer,. Køre sammen med resten af ingredienserne i foodprocessoren. Bland ikke for meget. Bliver lækrere, hvis det er en smule større stykker af mandler i bunden. Tryk på ud til en firkant, ca 1 cm tyk på en bageplade. Sæt i køleskabet.

Chokolade & kaffekräm 2 modne avocadoer 1.5 kopper raw cacao (eller almindelig) 1 kop kokos olie om 2 spsk instant kaffe 1 knivspids himalayasalt 0,5 dl honning

Fremgangsmåde: Skræl og kerne ud avocadoer. Køres i foodprocessor, blender eller stavmixa med resten et ingredienser. Tilpas kokaomängden efter, hvor meget chokolade smag du kan lide. Instant kaffe lyder måske ikke så sjovt, men det giver små crunshiga stykker. Hvis du kan lide kaffe, kan du erstatte det med tex laktitspulver.

Spred fløde på bunden. Lad hærde i køleskabet. Støv med indhold af kakao og skæres i firkanter. Jeg har lavet omkring 12 stykker. Lækkert at tjene med passionsfrugt!

Skriv et svar