Så behøver du formår at gå 12 000 skridt om dagen

1. Dele udfordring på 3. Spred dine skridt over i dag. Tag en power walk på 4 km i morgen, og squeeze i en tvåkilometare til frokost og en efter middag.

2. Tag en minipromenad hver hele time. Hvis du sprede dine 12 000 skridt over alle dine vågne tid, vil du få en afslappet gåtur på 5-10 minutter hver time. Et par opkald på jobbet, kan du tage springet.

3. Max en time om dagen. Udfordre dig selv – test under en time hver dag for at indsamle så mange trin som muligt. Næste gang du forsøger at smadre denne registrering.

4. Tage hjælp fra din firbenede ven. En hund vil normalt nødt til at komme ud hver fire timer. Hvis hunden vil hjælpe dig med at indsamle de skridt, gør den virkelig grund til tilnavn af menneskets bedste ven.

5. Få en aktivitetsarmband. Aktivitetsarmband tæller, hvor mange skridt du har taget. Denne lille påminnelsemanick vil opfordre dig til at gå længere afstande og oplev mere træning.

6. Gå ud med en ven. En eller flere venner, gør de går begge ud og blive mere sjov. I stedet for at blive set over en time af kaffe, kan du tage en power walk, der gør, at man glemmer tid, sted og antallet af skridt.

7. Var bevidst ineffektive. Dage, hvor du har været inaktiv, kan du vælge at være bevidst ineffektive. I stedet for at bære vasketøjet fra i en kæmpe balje, kan du gå tre gange.

8. Var bevidst effektiv. Hvorfor sidde stille, når du kan tilføje at gå eller bevægelse? Se tv eller læse en bog på en crosstrainer. Det flyt, sammen med børnene. I stedet for at låse dig i et mødelokale, tage en walk & talk møde på arbejde.

9. Har en lydbog især for gåtillfällen. Hvad hvis den lydbog, du lyttede til, var så spændende, at du ønskede at stoppe. Og du bare nødt til at lytte til det på gåturene! Kvinder, der, ifølge en undersøgelse fra en ljudboksleverantör, skal du bruge lydbøger, når de udøver til at være motiveret til at klare.

10. Lad en app til at motivere dig. Ny teknologi gør os fede, hvis vi bruger det med omtanke, kan det hjælpe os til at tabe sig. Som app ‘ en "Gå for hjertet" (iOS / Android), hvor hver kilometer er konverteret til penge, som er doneret til forskning i kvinnohjärtat. Eller en app, Den Gang – Fitness Tracker og Spil (iOS / Android). Det er en skridttæller og thrillerljudbok i ét. Tilgang: En bombe er eksploderet. Du får en pakke, der kan redde verden. Du skal ud på eventyr, ellers dør du.

11. Deltag i en promenadklubb. Nogle steder i landet, der er klubber, der tilbyder ture for dem, der er interesseret i powerwalk og powertalk. Der er ingen promenadklubb på din plads? Start din egen.

AF: Erik Olkiewicz BILLEDE: Thinkstock

LÆS MERE:

Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

vikttjanster

Læs mere: Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

Motionstabell – så meget at brænde dig

148389080-700x465

Her har vi samlet på, hvor mange kalorier du forbrænder under forskellige former for motion og aktiviteter – og hvor mange skridt uddannelse kan konverteres til.

At motionstabellen!

Super hurtig fettbrännardieten: Så skal du spise og drikke

I supersnabba fettbrännardieten börjar du varje morgon med en kopp ingefärste med citron.

I rivstartsversionen af fettbrännardieten hvis du dage med og uden stivelsesholdige fødevarer. Her er din kost plan for super-hurtig metode! Læs mere: super-hurtig fettbrännardieten – så bør du spiser og drikker

Skriv et svar