Superbäret, som øger din fedtforbrænding

En amerikansk undersøgelse fra university of Arizona, tyder på, at raspberry kan øge fedtforbrændingen med så meget som 30% i løbet af en træning. Årsagen menes at være hallonketon, det stof, der giver bær sin smag og aroma.

Læs også: Morgenmad øger dit stofskifte

En håndfuld hindbær en dag, omkring 100 gram, er nok til at øge frigivelsen af fedt fra fedtcellerne. Bær er også rig på fibre, essentielle vitaminer og antioxidanter. De, for eksempel, indeholder rigelige mængder polyfenoler, stoffer, der aktivt forhindrer infektioner, svamp, og skadelige bakterier.

frysta hallon

Hindbærrene bevare en stor del af dens ernæringsmæssige værdi, selv i frossen tilstand, så tag dig mulighed for at indlæse op med disse svenske super bær til en sundere falde!

Mister vægt med vores web-guide, Forbrænde Fedt!

brann-fett-kurs

Tabe 5 kilo på 2 uger ved at vende op din fedt tab og derefter fortsætte viktraset i det tempo, du ønsker! Sammen med MåBra og førende eksperter, kan du tabe sig nemt og effektivt.

Lige nu-pris 249 sek læs mere og start lige her!

Baseret på den anmelderroste fettbrännardieten vi har sammensat færdige ugentlige menuer til effektivt vægttab. Du kan spise en god og varieret kost, med de vigtige ingredienser, der øger dit stofskifte. Veckomenyerna er, at rivstartsvariant, med færre kalorier hurtigere vikttapp, og i 2-veckorsvarianter for en effektiv, men et rimeligt tempo. Hertil kommer, vil du modtage en "super hurtigt" version, hvor du kan finde tips og enkle begrænsninger, men ingen af følge menuer.

I Burn Fat omfatter også en uddannelse video Leila Söderholm, en personlig træner, der blogs på mabra.com. I den guide, som hun deler øvelser, der skruer op din fedt tab til max!

leila

Du får:

  • Komplet kost og motion plan for en rivstartsvecka
  • Komplet kost og motion plan for to fettbrännarveckor
  • Ny viden, tips og fakta om fedt tab
  • En online uddannelse video med en personlig træner Leila Söderholm

Lige nu-pris 249 sek læs mere og start lige her!

Kilde: Hälsosidorna.se, Paulun.se

BILLEDE: Thinkstock

Skriv et svar