SUPERLISTA: Mad, der gør dig mere vågen

Altid træt og ofte slidt ud? Med den rigtige kost, vil du være langt, dette er alt om piggmaten din krop har brug for til at klare!

Havre Er nødvendig for, at: Det stabiliserer blodsukkeret og giver dig mulighed for at undgå trötthetsdippar i løbet af dagen.

Kylling Er nødvendig for, at: nogle gange, træthed kan skyldes, at der ligger lavt i deres protein indtag. Magre proteiner som kylling, tofu, nødder og frø holde din energi niveauer støt, fordi det er stykkes ud langsomt i kroppen.

Laks Nødvendigt for: Du får en heftig dosis af gode fedtstoffer til at øge stofskiftet – og dig!

Linser For at: Regulere humør og blodsukker. Linser er rige på selen og fiber, der vil hjælpe dig med det.

Mandler Er nødvendig for, at: Det indeholder magnesium, som er vigtig for din krop til at omdanne kulhydrater til energi. Dieters og dem, der tog en masse kan være lav i magnesium. Symptomerne omfatter træthed og spænding i dit ben.

Blåbær Pligt til at: Udarbejde og vedligeholde cellerne. Blåbær og andre bær giver god energi og en masse antioxidanter, men ikke så mange kalorier.

Altid træt? Her er de mest almindelige årsager!

Trött hela tiden? Vi listar de möjliga orsakerna.

Er du træt og gummiagtig, men for at forstå hvorfor? Det kan være på grund af stress, vitaminmangel, depression, søvnløshed og meget mere. Eller er det skjoldbruskkirtlen, som er dårligt fungerende.

Læs mere: Altid træt? Her er de mest almindelige årsager!

Alt om træthed

Træthed, og de mest almindelige årsager til det, er en meget efterspurgt emne blandt vores læsere. På grund af stor efterspørgsel, har vi samlet yderligere artikler om træthed i vores store sömnguide:

Stor sömnguide: det er Derfor, vi er så trætte!

Sov godt med MåBra er sömnskola

"Hjælp, hvorfor er jeg så træt hele tiden?"

Du kan sove en smule? Når du spiser for meget!

Uforklarligt træt? Her er de grunde!

AF: Vivvi Alström BILLEDE: Thinkstock

Skriv et svar