Svar på dine spørgsmål – DEL 2

Så sjovt med så mange spørgsmål med så varieret indhold! Nu, jeg har nok været sammen med alle jer, så lad mig det vide på anden måde. Her vil du finde "Svar på dine spørgsmål – Runde 1".

Spørgsmål: jeg tænkte på, hvordan du gjorde med din kost i løbet af deres tredje graviditet? Som jeg husker det for dig på paleo-måde? Men hvor strenge var du? Og har du nogen særlige tanker om eventuelle undtagelser, osv.? Selv i starten af min første graviditet, fordi vi har ikke fortalt det til nogen endnu, så har ikke nogen kommentarer om min mad begyndt at komme, men er lidt bekymret for, at det kan komme til at gøre det, og ville elske at høre lidt om, hvordan du begrundede!

Svar: Hej! Jeg spiste, i forhold til en streng paleo under min graviditet. Det var et nemt valg for mig, da jeg var ved at spise, så før jeg blev gravid. Begrundede, at rigtig mad kunne ikke være dårligt for et foster. Så varmt, at jeg er så meget syg under graviditet nummer to, så ikke ønsker at træde ind i sumpen igen. Men selvfølgelig, der var mange, der havde meninger. Hårdest ramt. Jeg valgte at spise kalktilskud, når jeg følte, at jeg havde godt nok styr, hvis jeg fik mig nok til to. Held og lykke med din graviditet og håber, at du kommer til at føle sig godt!

Spørgsmål: Har du forslag til morgenmad god og grundlæggende (vi arbejder på at regulere syre/base balance i vores kost). Har lavet grød fra hirse og boghvede, men min mand har vanskeligt for tekstur! Hvad kan du gøre i stedet for grød og smoothie? Hvilke tips har du til at bekæmpe candida?

Svar: Hej! Jeg ville gøre grønne smoothies med avocado, kokos mælk og bær. Du er formentlig allerede på rette spor med hensyn til candida. Spring sukker, gær, gluten -, korn -, mejeri-branchen, semi-færdige produkter. Sukker er også frugt, så trækker ned på det også. Svinekød er god til at undgå. Så grønt og naturligt!

Spørgsmål: Spiser ren og i henhold til FODMAP. Har sprunget morgenmad nu næsten 2 år, og min mave føles så godt. Du kan spise i henhold til 16:8 hver dag gennem hele livet? Forværres forbrænding eller er det en myte??

Svar: Hvis din mave, og gør du føler dig godt til at springe morgenmad, køre på det! Vigtigt er, at resten af målene for den mad, der er sundt og nærende, men det ser ud til du allerede har et godt håndtag på. Hvad jeg har læst at en forringelse af forbrændingen, hvis du kører periodisk fast i en længere periode, men er ikke tilstrækkeligt godt læse at give et korrekt svar.

Spørgsmål: Hvad er din erfaring og mening om at spise efter deres blodtype? Tak for en fantastisk blog!

Svar: Tak!! Jeg har desværre ingen erfaring med dette, og er dårligt orienteret. Men jeg har mødt mange, der spiser på den måde, og de siger, at de føler sig meget godt. Held og lykke!

Spørgsmål:Hej, har en datter på 4 måneder og er begyndt at tænke en smule om små portioner, grød og vælling, etc Hvordan gjorde du? Jeg ønsker at tilberede maden selv, så du ved, hvad hun får i stedet for at købe halvfabrikata. Hvordan var du tænker på sukker og salt i maden? Gav du den mad, du spiste tidligt, eller har du selv til Dem små?.

Svar: Til min yngta fyr, jeg har tilberedt det meste af maden selv, da vi var på Bali, og der var ingen baby mad. Jeg har lavet af boghvede grød og havregryn. Når vi var ude og spiste, fik han i en lidt gluten nu og da. I dag, når Otis er næsten to, han spiser den mad, vi spiser. Vi bruger kun de himalasalt, som er en god salt. Det er hvidt, raffineret salt, der er dårlige. Selv for os voksne. Otis begyndt at spise fast føde, da han var omkring 8 måneder. Men hvis vi spiste noget "underligt", at han fik et barnmatsburk tider. Held og lykke!

Spørgsmål: jeg tænkte på, hvordan du kom i gang med en uddannelse efter graviditeterna, og hvis du har nogen gode tips til at finde motivation og komme i gang? Fik foglossning tidligt i v. 10 og en ro-maskine og bicepscurls var den træning, jeg kan gøre under graviditeten. Nu er søn er 9 måneder, og det er SÅ svært at komme i gang, især mentalt. Føles som at starte helt fra bunden (kan knæle med 90 kg før, nu det er tungt med blot en vægtstang, så godt..)?

Svar: Hej! Efter nummer to, det var ikke noget problem overhovedet at komme i gang. Jeg begyndte at træne crossfit blot et par måneder efter jeg havde født ham. Nu med nummer tre, det er blevet værre. Jeg har gået på dengue feber to gange, og det har virkelig gjort mig ude af balance. Mavemuskler tog meget længere tid at trække sig sammen igen, så jeg kørte meget Mammamage det første år. Men som svar på dit spørgsmål: det gælder vel kun til at beslutte. Det tager normalt omkring en uge, indtil man er inde i det, og så normalt motivation til at komme af sig selv. Du skal bare nødt til at holde ud i de første par uger, hvor det føles tung og hård. Og find en øvelse, du virkelig kan lide at gøre. Derefter, er det som regel går meget lettere.

Spørgsmål: hvad synes du om børn og kosttilskud? hvad vil du anbefale?

Svar: Vores børn får d-vitamin og omega 3. Disse to, jeg tror, er altid vigtigt. Jeg giver dem Ecolomega, som er en flydende organisk fiskeolie. D-Vitamin kan dom væske fra Holistisk. Når du tager til udlandet jeg er tilbøjelig til at give dem probiotika Ren Antibiotika til børn.

Spørgsmål: Har du tips om glutenfri alternativer til pasta og brød, der kan gå hjem med kræsne børn?

Svar: Der er et godt udvalg af glutenfri pasta i butikkerne nu-en-dage. Min tænk grønt linspasta er helt ok. Brød tendens til at være en smule værre. Der laver jeg selv en tendens til at børnene ikke at være så begejstret for, med disse ruller kan lide dom. Værd at prøve! Vi gør normalt meget ristede rodfrugter og mosede majroer. Held og lykke!

Skriv et svar