Tabe sig – med hjælp af svampe!

Har du hørt om negative kalorier? En håndfuld af fødevarer siges at kræve mere, når de behandles af kroppen, end det, de leverer. I bogen Spis rigtigt – brænde fedt af viktspecialisten og læge Caroline Shreeve, undersøg forfatteren sandkage med rosenkål. Kagen indeholder omkring 350 kalorier og kræver 100 kcal for at passere kroppen, de forbliver på kalorikontot er således et overskud på 250 kcal. En portion rosenkål kun indeholder 50 kcal, kræver 75 kcal for at være fordøjet, og lad i stedet en mærkelig minussald0. Du kan sige, at det koster mere end det smager, fordi det skaber et underskud på 15 kcal.

Så vil du finde kantareller – alt hvad du behøver at vide for svampjakten

At svælge i den rosenkål kan være en udfordring for både smagsløg og mave, men Shreeve også lister svampe som et eksempel på fødevarer med negative kalorier. Ligesom alle svampe svampe lav-kalorie-og nærende, derfor er de ofte anvendes i kost med henblik på vægttab, men effekten på forbrænding gør kantareller ekstra interessant, ifølge forfatteren.

Hertil kommer, at de bedste naturlige kilder til d-vitamin. 100 gram svampe er alt, hvad du har brug for til at dække hele det anbefalede daglige indtag, der er perfekt til at fylde i de depoter til efteråret.

Mister vægt med vores web-service Forbrænde Fedt!

brann-fett-kurs

Tabe 5 kilo på 2 uger ved at vende op din fedt tab! Sammen med MåBra og førende eksperter, kan du tabe sig nemt og effektivt.

Du får:

  • Kost og motion plan for en rivstartsvecka
  • Kost og motion plan for to fettbrännarveckor
  • Ny viden og uvurderlig fakta om fedt tab
  • En online uddannelse video med en personlig træner Leila Söderholm

Lige nu-pris 249 sek læs mere og start lige her!

Skriv et svar